TV műsor

Tokió 2020 - Egy éremmel elégedett lenne a cselgáncsozók új főtitkára

Sport, 2021.07.08

Egy éremmel elégedett lenne a tokiói olimpián Nagy András, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) új főtitkára.

A szervezet korábbi sportigazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornának adott interjújában elmondta, hogy a dobogós helyezés mindenképpen benne van a csapatban. Nagy András június 15. óta tölti be a posztot, édesapját, Nagy Györgyöt váltotta, aki a leghosszabb időn át regnáló főtitkára volt az MJSZ-nek.

Megjegyezte, hogy korábbi versenyzőként sok szakemberrel dolgozott együtt, a velük szerzett tapasztalatokat pedig megpróbálja beépíteni majd a mindennapi, zökkenőmentes, és reményei szerint eredményekben gazdag közös munkába. Hozzátette, a szövetségnek szüksége van rövid-, közép- és hosszú távú tervekre, szakmai elképzelésekre, amelyek alapján folytatja a munkát, de először le kell zárni az olimpiai ciklust, és ezt követően megvizsgálni azokat a pontokat, amelyeken talán változtatni kell.

Az olimpiai csapattal kapcsolatban elmondta: elsőként, jövő szerdán Csernoviczki Éva (48 kg) utazik a japán fővárosba, a többiek - Ungvári Attila (81 kg), Tóth Krisztián (90 kg), Cirjenics Miklós (100 kg), Pupp Réka (52 kg), Karakas Hedvig (57 kg) és Özbas Szofi (63 kg) - három nappal később követik őt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!