Torna ob - Szombaton és vasárnap mesterfokú bajnokság Budapesten - ELŐZETES

Sport, 2022.11.25

A hagyományos helyszín, Győr helyett a budapesti Központi Tornacsarnokban rendezik szombaton és vasárnap a tornászok mesterfokú bajnokságát.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a tornászok idei utolsó hazai viadalának időtartama is módosult, ugyanis a három helyett ezúttal kétnapos lesz a szezonzáró.

A program szombaton 10 órakor veszi kezdetét a férfiak egyéni összetett versenyével, ami egyben selejtező a másnapi szerenkénti döntőkre. A szerekhez lép többek között a talajon Európa-bajnoki ezüstérmes Mészáros Krisztofer, illetve a junior Európa-bajnok Molnár Botond is. Bátori Szabolcs sérülése - ami miatt a világbajnokságot is ki kellett hagynia - még mindig nem jött rendbe, Balázs Krisztián pedig vállával küszködik, ezért ők nem indulnak.

A nők 14 órakor kezdenek egyéni összetettben, és ez lesz egyben a csapatbajnokság második fordulója is, valamint a kvalifikáció a vasárnapi szerenkénti döntőkre. Ott lesz a mezőnyben a háromszoros Európa-bajnok Kovács Zsófia, valamint az Eb-ezüstérmes Székely Zója is.

A vasárnapi finálék 10.30-kor kezdődnek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!