Ügyvezető elnök: tovább erősödhet a BHSE kosár- és vízilabdacsapata

Sport, 2022.08.17

Gergely István, a Budapesti Honvéd SE ügyvezető elnöke reményei szerint új támogatójuk segítségükre lesz majd szakmai céljaik élérésében.

Az egyesület szerdai közleményében Gergely István kiemelte: nagy örömükre jutottak el a szerződéskötésig az egészségügyi szektor meghatározó szereplőjével, az Endo-Plus-Service Kft.-vel.

"Ez szerencsés találkozás, amellyel remélhetőleg el tudjuk érni a közös célokat: megerősíteni az NBI A csoportjába feljutott kosár-, illetve a nemzetközi porondra ismét kilépő vízilabdacsapatunkat. Van még egy fontos része az együttműködésünknek, a kiemelkedő egészségügyi háttér, amit nagyon kevesen tudnak biztosítani idehaza."

Hozzátette: a BHSE mindig is nagy hangsúlyt fektetett a prevencióra és rehabilitációra, a mostani együttműködésnek köszönhetően viszont már olyan szintre léptek ezen a téren, amilyenre eddig nem volt módjuk, így még inkább kiszolgálhatják a sportolóikat.

A megállapodás értelmében a következő idényben az Eurokupában is szereplő pólósok Endo Plus Service-Honvéd néven folytatják, és az új partner a kosarasoknál kiemelt támogató lesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!