TV műsor

Újabb távozók az FTC női kézilabdacsapatánál

Sport, 2020.03.05

Kialakult a Ferencváros női kézilabdacsapatának kerete a következő szezonra, a jelenlegi játékosok közül Debreczeni-Klivinyi Kinga, Djurdjina Malovic, Emily Christensen, Szemerey Zsófia és Bánfai Kíra is távozik.

"Nehéz döntéseket kellett meghoznunk, hiszen az elmúlt években a csapatunkat meghatározó játékosok távoznak nyáron a Ferencvárostól. Bízunk benne ugyanakkor, hogy jól határoztunk valamennyi esetben. A búcsúzásnak azonban még nincs itt az ideje, vannak még előttünk feladatok a szezon hátralévő részében, amelyeket együtt kell végigcsinálnunk" - idézi a klub honlapja Bognár Lászlót, a kézilabda-szakosztály ügyvezető igazgatóját.

Az FTC a világbajnok holland Danick Snelder, valamint Hornyák Dóra, Háfra Luca, Lukács Viktória és Mészáros Rea távozását már korábban bejelentette.

Bánfai Kíra és Háfra Luca nem végleg távozik a fővárosi klubtól, őket kölcsönadják Debrecenbe, illetve Székesfehérvárra.
(MTI)


Ha teheti, kérjük támogasson minket!

Támogassa a valóban minden párttól és önkormányzattól független vidéki újságírást. Minden támogatást köszönünk, amelyet portálunk tartalmának fejlesztésére fordítunk.Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!