Vámos Petra a Metz kézilabdacsapatába szerződik

Sport, 2024.01.07

Nyártól a Metz HB együttesében folytatja pályafutását Vámos Petra, a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő DVSC Schaeffler irányítója.

Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában jelentette be, hogy a franciák a hajdúsági klub és a magyar válogatott meghatározó játékosát kivásárolták kontraktusából, így nyártól a BL-ben a négyes döntőbe jutásra esélyes metzieknél szerepel.

"Ez egy hatalmas lehetőség a számomra, szeretném megragadni ezt a pillanatot és megállni kicsit ünnepelni, rengeteg munkám van ebben. Ez egy hatalmas dolog, amit mindenképpen meg szeretnék élni" - mondta az M1 aktuális csatornának Vámos, aki hároméves kontraktust írt alá új csapatával. Elárulta: október közepén érkezett az első megkeresés, a november végi-decemberi világbajnokság alatt is folytak az egyeztetések a háttérben, miközben ő a válogatottbeli feladataira koncentrált. A tornáról hazatérve fogalmazódott meg benne, hogy mit szeretne, ezt megbeszélte a debreceni klub vezetésével, amely mindenben támogatta.

"Jó érzés egy ilyen klub részese lenni, amely ennyire támogatja játékosait" - szögezte le a 23 éves játékos, hozzátéve: már várja, hogy a Metzben folytassa pályafutását.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!