TV műsor

Vári Attila: a vízilabdacsalád mindig éremesélyesként tekint a válogatottakra

Sport, 2021.01.26

Vári Attila elnök közlése szerint a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöksége és az egész vízilabdacsalád mindig éremesélyeként tekint mind a férfi, mind a női válogatottra.

A játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető kedden az M4 Sport Sporthíradójában egyrészt megjegyezte, ez egy édes teher, a játékosok pedig mindent el fognak követni annak érdekében, hogy megvalósítsák céljaikat, másrészt minden klubnak köszönetet mondott az ott folyó munkáért.

Bíró Attila, a trieszti olimpiai selejtezőtornán győztes magyar válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a bő két és fél hónapos felkészülés nagyon sokat kivett a szakmai stábból és a játéksokból egyaránt, ráadásul utóbbiak most sem pihenhetnek sokat, mivel a jövő héten már a nemzetközi porondon kell helytállniuk klubcsapataikkal.

A trieszti viadalt követően összeállt a tokiói olimpia női tornájának mezőnye: a magyarok a Triesztben ugyancsak kvótát szerző hollandokkal vannak a harmadik kalapban, az elsőben a címvédő amerikaiak és a világbajnoki ezüstérmes spanyolok, a másodikban az oroszok és az ausztrálok, a negyedikben a kanadaiak és a kínaiak, az ötödikben pedig a dél-afrikaiak és a házigazda japánok szerepelnek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!