Vizes vb 2022 - A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

Sport, 2022.07.06

"Az egész FINA-család nevében" köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

"Megtiszteltetés volt, hogy az Ön vezetése alatt, egy kiváló csapattal együtt dolgozva ilyen egyedülálló eseményt végigvittünk. Együtt, kevesebb, mint négy hónap alatt legyőztük az akadályokat, és lebonyolítottuk a FINA történetének egyik legjobb vízi eseményét.

A sportvezető háláját fejezte ki az Orbán Viktorral folytatott, a magyarországi vízisport jövőjéről szóló tárgyalásokért is.

"A FINA és Magyarország között csodálatos hagyománya van az együttműködésnek, és örülök, hogy Ön támogatja a jövőbeni közös munkát is; nagyra értékeljük a FINA iránti elkötelezettségét és bizalmát" - fogalmazott Husszein al-Musszalam.

Levele zárásaként azt írta: őszinte öröm volt megosztani ezt a világbajnokságot Magyarország népével és a sok ezer nézővel szerte a világon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!