Vizes vb - A magyar szurkolók hangját is magukkal vihetik a vízilabdázók

Sport, 2023.06.15

Különleges kampányt indított a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) főszponzora, az E.ON Hungária Csoport: a "Szurkoljunk együtt Fukuokáig" kezdeményezésnek köszönhetően a szurkolók hangját juttatják el a júliusban Japánban sorra kerülő világbajnokságra.

A kampányt csütörtökön, a férfiválogatott sajtónyilvános edzését követően mutatták be, egyúttal bejelentették, hogy a cég - amely immár évtizedes partnerségben támogatja az MVLSZ-t - újabb egy évvel hosszabbította meg, illetve bővítette az együttműködést, és a válogatott csapatok számára is kiemelt támogatást nyújt.

"Játékosként és vezetőként is megtapasztaltam: mindig öröm, ha a csapat legrutinosabb, legrégebben velünk +játszó+ tagja meghosszabbítja a szerződését, hiszen nagyon sokan szeretnék a soraikban tudni az olyan kiválóságokat, mint az E.ON. Büszkék vagyunk, hogy a magyar sporttámogatási piac egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb és a sport iránt leginkább elkötelezett szereplője nem csupán velünk tart a következő években, de még szorosabbra fűzi velünk a köteléket, és még hatványozottabban támogat bennünket" - nyilatkozta Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke.

A vizes világbajnoksághoz kapcsolódó szurkolói kampány a "Szurkoljunk együtt Fukuokáig" mottó jegyében, nyereményjátékkal egybekötve gyűjti össze a szurkolói hangokat - buzdításokat, rigmusokat, dalokat - és különleges, beépített hanghordozóval ellátott vízilabdasapkákba rejtve juttatja el Japánba, közvetlenül a játékosok fülébe. Így a csapatokat távolról buzdítók hangja ott is erőt adhat a sportolóknak, ahol a magyar közönség nem lehet velük.

Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese az együttműködéssel és a kampánnyal kapcsolatban elmondta: "Ez a nagy múltú és sikerekkel teli partnerség azért működik ilyen jól, mert értékeink közösek: együttműködés, inspiráló célok kitűzése, folyamatos fejlődés és a közös sikerek megélése. A vízilabdasportot, akár egy energiacéget ugyanaz a vezérlő elv, a mindig jobb teljesítményre sarkalló belső erő tartja mozgásban."

Hozzátette, szeretnének továbbra is részesei lenni az örömöknek, sikereknek, "ezért együttműködésünket kiterjesztjük, és a válogatott számára is támogatást nyújtunk."

Varga Zsolt szövetségi kapitány arról beszélt, hogy a támogatásnak köszönhetően a legmagasabb szinten tudnak dolgozni.

"Nem az a lényeg, hogy a legtöbb munkát végezzük el, hanem, hogy azt olyan minőségben tegyük, hogy a maximumot ki tudjuk hozni a játékosokból" - mondta a szakember.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!