Címke készítés különböző módszerekkel

PR-cikkek , 2024.06.28

Öntapadós etikett címkékre a kereskedelemben, az iparban, az egészségügyben és más területeken is szükség van.

Etikett cimke Ezek az apró, de annál jelentőségteljesebb kis vinyetták nagyban képesek megkönnyíteni és meggyorsítani a különböző folyamatokat, így alkalmazásuk számos vállalat hasznára válhat.

Gyors megoldások költséghatékonyan

Annak érdekében, hogy a megrendelő rendelkezésére bocsátott ívben vagy tekercsben készült címkék minősége garantáltan színvonalas legyen, elengedhetetlen a megfelelő technológia alkalmazása. Etikett címke készíttetése Címke-nyomtato cégnél a lehető legkorszerűbb gépekkel valósítható meg.

Abban az esetben, ha rendkívül gyorsan kell előállítani a címkéket, az úgynevezett Flexo öntapadós termékeket érdemes választani, amelyeket különböző, a megrendelő által kívánt alakban és formában lehet életre hívni. Rakhatóak a címkék műanyagra, papírra és fóliára is, amely lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást. Ráadásul a hatalmas sebesség megfizethető árakkal is párosul, így ha nagy tételben van szükség etikett címkékre, emellett érdemes letenni a voksot.

Modern lehetőségek magas minőségben

Azok számára, akiknek fontos a divatos, letisztult megjelenés, és kicsi vagy közepes méretű projektek során van szükségük címkékre, az UV InkJet módszert ajánlott alkalmazni. Ennek során UV fény segítségével kerül rögzítésre a tinta a címkére, így a kifogástalan minőség biztosított. Az említett módszer a valóban új vívmányok közé tartozik, amely széles körben alkalmazható, és rendkívül szép végeredményt tesz lehetővé a folyamat során.

A nyomtatás mellett hatalmas jelentősége van a stancolásnak is, amely történhet lézeres, síkágyas és rotációs módszerrel. Míg előbbit kis mennyiségű címke előállítása esetén, utóbbi kettőt közepes, illetve nagyszámú rendelés során ajánlott használni.

Etikett címkék különböző iparágakban

Etikett címkékre a lehető legkülönbözőbb területeken van szükség. Valószínűleg nem meglepő, hogy az élelmiszeripar előszeretettel alkalmazza őket. A nagy áruházak mellett a kisebb, családi üzletek számára is előnyös lehet az öntapadós címkék használata.

A termékek azonosítása és a vásárlók megfelelő, naprakész tájékoztatása az árakról, egyéb információkról a kiskereskedelmi szektorban is elengedhetetlen. A termékekkel harmonizáló, megnyerő külsejű címkék a kozmetika ágazatában is jó szolgálatot tehetnek. Érdemes feltüntetni a különböző kozmetikumokon az összetevőket, a vonalkódot, jelölni az allergéneket, illetve azt is, ha egy termék vegán vagy épp organikus, természetes eredetű alkotóelemekből áll. Öntapadós címkékre ezeken kívül még számos iparágban sok esetben van szükség, így biztosan felfedezhetőek a logisztika, a gyártás és a vegyipar területén is többek között.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!