Mentsd meg a matekjegyeidet!

PR-cikkek , 2024.06.27

Sokak számára a matematika olyan, mint egy rossz film: zavaros, tele fura jelenetekkel.

Matemetika Csak ülsz az órán, és vakargatod a fejed. Mi lenne, ha elárulnánk, hogy van számodra egy belépőjegyünk a számok világába?

Ha úgy érzed, mindent megpróbáltál, mégsem sikerült barátságod kötnöd a matekkal, jó helyen vagy, olvass tovább! 

Te vagy a főszereplő

Kicsit tedd félre a könyveket és felejtsd el, eddig hogyan tanultál! Képzeld el, ahogy az ismeretek díszlépésben bevonulnak a fejedbe, te pedig minden perccel okosabb leszel! A GOMATEK interaktív matektanfolyama ezt az élményt kínálja. Te irányítasz mindent, és még jutalmat is kapsz! 

Az előadásokat nem passzívan hallgatod, a feladatokat te magad oldod meg. Közben valós idejű visszajelzést kapsz, ami azt jelenti, hogy amikor elakadsz, azonnal lesz segítséged! Így folyamatosan tudsz fejlődni.

Nem veszíted el a motivációdat

Az állandó pozitív visszajelzések és a szintlépési lehetőségek hatalmas motivációt adnak. Minden egyes megoldott feladat után azonnal tudod, hogy jól dolgoztál-e, és dicséretet kapsz az erőfeszítéseidért. Ez a rendszeres pozitív megerősítés segít fenntartani az érdeklődésedet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon sikert érj el.  

Ha eddig nem hallottad volna, az önbizalom a legfontosabb a matematikatanulásban. A kiérdemelt elismerés felülírja a korábbi kudarcélményeket, és amikor látod, hogy képes vagy megbirkózni a feladatokkal, egyre magabiztosabb leszel.

Senki nem sürget

Nem mondjuk, hogy lustálkodhatsz. A példákkal neked kell megküzdened, de egy pillanatig sem leszel egyedül. A végén pedig részletes magyarázatot kapsz, ami lépésről lépésre bemutatja neked a helyes eredményhez vezető utat.  

Az egyik legjobb dolog az interaktív tanfolyamokban, hogy te határozod meg a tempót. Ha több időre van szükséged egy bizonyos témánál, nyugodtan lassíts. Visszatérhetsz egy-egy részhez, itt nem maradsz le semmiről. Nem kell sietned, a tanulás nem verseny.

A kurzusokon a kvízek és játékok nemcsak arra jók, hogy teszteld a tudásod, hanem arra is, hogy közben jól szórakozz. Mire észreveszed, már sokkal többet tudsz, mint valaha gondoltad volna.

Lépj a következő szintre!

Nem várj az érettségiig azzal, hogy ismételj, pótold a hiányosságokat. Évek állnak rendelkezésedre, hogy a feladattípusokat, amelyek sűrűn előkerülnek, így gyaníthatóan a vizsgán is szerepelnek majd, alaposan begyakorold.  

Ne kimerítő felkészüléssel számolj a véghajrában! Inkább egy szórakoztató, a tanulmányok befejezéséig tartó, folyamatos támogatással kísért útra, amelyet akár tizedik osztályban elkezdhetsz.  

Minél előbb válik a napjaid részévé a koncentrált gyakorlás, annál nagyobb rutint szerzel abban, hogyan állj neki egy-egy példának. S hogy mi a következő szint? A sikeres dolgozatok, az érettségi, aztán az élet, amelynek minden területén hasznodra válnak a készségek, amelyekre játék közben szert tettél! Hiszen kitartóbb leszel, megtanulod beosztani az idődet és kreatívan, kritikusan gondolkodni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!