Az Árkád Szeged üzletei közé is begyűrűzött a válság

Belföld, 2023.04.06

Újabb üzlet húzta le rolót az Árkád Szegedben, ezúttal a Mobil & Laptop Shopot ürítették ki. A bezáró üzletek mellett azért néhány új is nyílik hamarosan.

Árkád Szeged
Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a Reno cipőbolt még február végén húzta le a rolót, majd márciusban írtunk arról, hogy a Jack's Burger is bezárni kényszerült, úgy hírlik, hogy a helyén Pizza Hut nyílhat. Szerdán újabb boltot ürítettek ki az első emeleten, mégpedig a Mobil & Laptop Shopot. A mobiltelefonokat, kiegészítőket és laptopokat árusító üzletet csütörtök reggelre teljesen kipakolták, úgy tudjuk a közelben fog megnyitni újra de természetesen nem az Árkádban. Egyébként érdekesség, hogy a helyén korábban a Cin Cin Amica cipőbolt működött, amelynek a neve azután bukkant elő újra, hogy a Mobil & Laptop Shop cégtábláját leszerelték. 

Nem erre tippeltünk volna, de a legtöbb üres üzlet az első emeleten van, a legkevesebb pedig az alsó szinten. Azért ott is látni változást, hiszen korábban a Laag&Hill prémium ruházati üzlet működött az alsó szinten, amely szintén bezárt, helyére a Tefal költözött, de említhetnénk akár az első szinten lévő lakberendezési üzletet, amely szintén bezárta kapuit, igaz már régebben. Szintén a bezárás sorsára jutott az egykor népszerű The Marguis Szeged étterem, amely még tavaly év végén húzta le a rolót. 

Ugyanakkor szerencsére nem csak bezáró üzletek vannak az Árkádban, hiszen például az Origo Sport is új helyre költözik, az alsó szintről az elsőre. A Takko is nagyobb üzletbe tette át a székhelyét, míg a Buddha Original Wok&Sushi hamarosan megnyitja kapuit. 

A Costa Coffee cégtáblája is régi, elhagyott mementóként hirdeti a Media Markt mellett, hogy egyszer itt bizony kávézó is üzemelt. 

A kereslet csökkenése és a jelentősen megnőtt rezsiköltségek nem kedveznek a vállalkozásoknak, azért reméljük ezt az időszakot hamar a hátunk mögött tudhatjuk és újra felpezsdül a vállalkozói kedv. 
(Webrádió)

Címkék

Árkád Szeged

Galériánk

Árkád Szeged Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!