Bundesliga - Schäfer jobban örült volna a három pontnak

Sport, 2024.02.25

Gólja miatt boldog, de jobban örült volna a három pontnak Schäfer András, a német élvonalban szereplő Union Berlin magyar válogatott futballistája.

A 24 éves középpályás szombaton a Heidenheim ellen 2-2-re végződött Bundesliga-meccsen talált be - 2022 májusa óta először volt eredményes az élvonalban -, egy távoli lövése csapattársán irányt változtatva vágódott az ellenfél kapujába, ás ahogy az M1 aktuális csatornán felelevenítette, "reméli, nem veszik el tőle a gólt".

A 22-szeres válogatott labdarúgó megjegyezte, hosszú sérülése után szerencsére sikerült gyorsan visszaszoknia a meccsek ritmusába, és mostanában már a támadásokból is jobban ki tudja venni a részét, igaz, jobban örült volna a három pontnak.

Az Unionnak a szezonban volt egy rendkívül hosszú nyeretlenségi sorozata, ezzel kapcsolatban a magyar játékos megjegyezte, az előző két év álomszerű volt, de a fővárosi klubnál mindig tisztában voltak azzal, hogy vannak jóval nagyobb költségvetésű riválisok is. Hozzátette, ezekben az időkben is rendkívül összetartó volt a gárda.

Schäfer sérüléséből felépülve először játszott végig egy összecsapást, és elmondta, bízik abban, hogy a folytatásban is egészséges tud maradni, és akkor a márciusi felkészülési mérkőzéseken a magyar válogatottat is erősíteni tudja majd.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!