Érdi Mária a győzelemért, Vadnai Jonatán a dobogóért küzd majd Palma de Mallorcán

Sport, 2024.03.31

Érdi Mária a győzelemért, Vadnai Jonatán a dobogóért küzd majd Palma de Mallorcán, a vitorlázók 53. Zsófia Hercegnő-trófeáján (53. Trofeo Princesa Sofia).

A világ- és Európa-bajnok Érdi Mária sajtószolgálatának vasárnapi hírlevele szerint az év egyik legnagyobb viadalán - amely szombatig tart - a mezőnyben ott lesz mindkét, a párizsi olimpiára készülő magyar vitorlás versenyző: a női ILCA 6 hajóosztályban Érdi, a férfi ILCA 7-ben pedig Vadnai.

"Most már mindig az aranyért hajtok. Ez egy erős verseny lesz hatalmas mezőnnyel, mindenki, aki számít, ott lesz Palma de Mallorcán. Ennek a megmérettetésnek más lesz a karaktere, mint az olimpiai versenynek, sokkal nagyobb a pálya. Ezt követően Párizsba repülök egy szponzori eseményre, aztán jöhet az év második világkupája Hyéres-ben" - nyilatkozta Érdi.

Vadnai Jonatán a dobogóért küzdene horvátországi kemény edzőtábora után.

"Az előttem álló verseny valójában felkészülés az olimpiára, de természetesen szeretnék jól szerepelni. Bízom benne, hogy a dobogóért harcban leszek. Jó formában vagyok, bár az edzőtábor után volt egy vírusos torokgyulladásom, de ez már a múlté" - mondta.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!