Férfi kézilabda Eb - Palasics Kristóf és Máthé Dominik is kidőlt

Sport, 2024.01.24

Palasics Kristófot éjszaka vakbélgyulladással megoperálták Kölnben, míg Máthé Dominik hazautazott az Európa-bajnokságról, így a torna során már egyik játékos sem tud pályára lépni a magyar válogatottban.

Kézilabdák "Nagyon nehéz napon vagyunk túl, főleg Kristóf, hiszen meg kellett operálni, Dominik térde pedig további vizsgálatokra szorul, így nem lehetnek velünk" - mondta a hazai szövetség honlapjának Chema Rodriguez szövetségi kapitány, majd hozzátette, ezek után is minden erejükkel azon lesznek, hogy a legjobb eredményt érjék el a Franciaország ellen az utolsó középdöntős találkozójukon.

Palasicsot az éjjel hasi panaszokkal szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték.

"A beavatkozás után a körülményekhez képest jól van, éjjel, majd délelőtt is tudtunk vele beszélni személyesen, néhány nap múlva reményeink szerint hazatérhet. Ami Máthé Dominikot illeti, korábbi térdsérülése, majd műtétje után a torna során ismét panaszai jelentkeztek, majd ezek fokozódtak, így további vizsgálatok céljából hazautazott a kontinensviadalról" - idézte az MKSZ Erdélyi Gábor csapatorvost.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!