Futsal felkészülési torna - Döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel

Sport, 2024.04.14

A magyar futsalválogatott vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán.

A decemberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott kezdte jobban a találkozót, amelyen Szentes Bíró Tamás szerezte meg a vezetést. A Nyírbátor 27 éves játékosa a 7. percben értékesítette Rutai Balázs kipattanóját, de még a szünet előtt egyenlített, majd fordított a svéd válogatott.

A Sergio Mullor szövetségi kapitány által vezetett magyar alakulat nem adta fel és a középkezdést után, pár másodpercen belül Rutai találatával 2-2-re alakította az állást. A félidőig már nem esett több gól, ehhez pedig a magyar hálóőr remek védéseire is szükség volt.

A fordulás után mindkét oldalon akadtak komoly helyzetek, ennek ellenére csak a szabálytalanságok száma gyarapodott a meccsen. A 33. percben Rábl János a kapu torkából fejelte ki a labdát és mentett, majd három perccel a vége előtt emberelőnybe kerültek a magyarok, de nem tudták kihasználni lehetőségüket, így maradt a 2-2-es döntetlen.

A magyar csapat kedden 14 órakor a csehek elleni összecsapással zárják a tornát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!