Labdarúgó NB I - Bognár György szerződést hosszabbított Pakson

Sport, 2024.04.10

Egy évvel, a következő szezon végéig meghosszabbította vezetőedzője, Bognár György szerződését a labdarúgó OTP Bank Ligában második helyezen álló Paksi FC.

A tolnai klub honlapja szerdai beszámolójában kiemelte, a szakember jelenlegi megállapodása most nyáron járt volna le, ezt toldották meg a felek egy évvel.

"Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezető megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a hosszabbításához. Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon" - fogalmazott Bognár.

A szakember először 2020 szeptembere és 2022 májusa között 71 mérkőzésen ült a paksiak kispadján, akikhez tavaly februárban tért vissza. Összesített mérlege 117 találkozón 60 győzelem, 21 döntetlen és 36 vereség.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!