Labdarúgó NB I - Legyőzte az MTK a Kisvárdát

Sport, 2024.03.17

Az MTK Budapest hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Kisvárda együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.



OTP Bank Liga, 25. forduló:
MTK Budapest-Kisvárda Master Good 2-1 (2-0)
--------------------------------------------
Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Bogár

gólszerzők: Molnár R. (17.), Bognár (35., 11-esből), illetve Jovicic (86.)

sárga lap: Jurina (6.), illetve Jovicic (44.), Navrátil (50.), Lippai (79.)


MTK Budapest:

-------------
Demjén - Hej, Kádár, Nagy Zs. - Varju, Kosznovszky, Kata, Kovács P. (Antonov, 64.) - Molnár R. (Végh B., 77.), Jurina (Stieber, 45.), Bognár


Kisvárda Master Good:

---------------------
Kovács M. - Navrátil, Lippai, Jovicic, Széles, Cipetic - Wellington Nem (Nikolov, 62.), Lucas (Melnyik, 61.), Makowski - Spasic (Balogh N., a szünetben), Mesanovic (Filipovic, a szünetben)


Mezőnyben ugyan kiegyenlített küzdelmet vívott egymással a két csapat, az MTK azonban magabiztos, kétgólos előnnyel térhetett pihenőre, bő negyedóra után Molnár talált be, majd Bognár értékesített egy büntetőt.

A házigazda kék-fehérek a fordulást követően többször is eldönthették volna a három pont sorsát, de helyzetek kimaradtak.

Feczkó Tamás, a vendégek szakvezetője a hajrára minden támadófelfogású játékosát pályára küldte, végül a 86. percben egy védő, Jovicic tudott szépíteni, de az egyenlítésre már nem volt esélye a csapatának.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!