Időjárás
meteoblue
TV műsor

HIBAIGAZÍTÁS - A jövőben hetente közli az NVI a választópolgárok számát

Választás 2018, 2021.12.09

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 2021. december 8-án, szerdán 22.26 órakor kiadott, A jövőben hetente közli az NVI a választópolgárok számát című anyagunk 2. bekezdése helyesen:
Mint írták, e l ő s z ö r a d e c e m b e r 13-i héten jelenik meg az adatsor a www.valasztas.hu oldalon, és a választás napjáig heti rendszerességgel fog frissülni.Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagonJAVÍTOTT VÁLTOZAT - A jövőben hetente közli az NVI a választópolgárok számát

Budapest, 2021. december 8., szerda (MTI) - A jövő héttől hetente közli a Nemzeti Választási Iroda (NVI) a névjegyzékben szereplő választópolgárok számát országgyűlési egyéni választókerületi és települési szintű bontásban - közölte az NVI szerdán az MTI-vel.

Mint írták, először a december 13-i héten jelenik meg az adatsor a www.valasztas.hu oldalon, és a választás napjáig heti rendszerességgel fog frissülni.

Az információk letölthető Excel-formátumú táblázatban jelennek meg, ezzel is hozzájárulva az adatok összehasonlíthatóságához - tették hozzá.

Közölték: a mostani kiegészítés nem érinti a választási eljárásról szóló törvényben foglalt adatközlési kötelezettséget, hanem azzal párhuzamosan, többletszolgáltatásként segíti elő a választópolgárok számában bekövetkező változások követését.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!